December 10, 2018

Please reload

Recent Posts
Featured Posts

Scrie-i lui Mos Craciun!

December 10, 2018

Cea mai mare dorință a unui copil care face pian este sa aibă unul adevărat.

Pentru ca noi suntem rude cu Moșul, o cale mai rapidă să ți se îndeplinească dorința ar fi să ii lași o scrisoare și un CD cu o piesă cântată de tine.

 

Ca în fiecare an vestim Crăciunul, iar pentru că recitalul nostru de pian de pe 22 decembrie este transmis în direct de Televiziunea lui Moș Crăciun din Laponia, cu siguranță îi vom povesti și despre tine.

 

Până pe 18 decembrie te așteptăm la ‘Flori de portocal’ (demisol, Iulius Mall), prietenii noștri, cu care ne întâlnim la ateliere de colinde in fiecare zi de marți.

Dar trebuie sa vii între 5:30pm și 6:30 pm, pentru că apoi noi plecăm să ne continuăm pregatirea pentru spectacol.

 

 

Cea mai frumoasă scrisoare va fi premiată cu un abonament de o lună la grupele ‘Pianul Hazliu’.

 

Dacă vrei sa vezi cine e Pianul Hazliu, poți rămâne și la atelierul de colinde - găsești detalii pe pagina noastră de facebook.

 

Cu pianul trebuie sa ai un pic de răbdare, pentru ca unul bun ia un an întreg numai să fie construit – și sunt atâția copii pe planetă care iși asteaptă randul. Poți să vezi mai jos de ce durează atât de mult.

Până atunci nu uita să îi trimiți Moșului în fiecare an ce ai mai studiat - pentru că, un secret, lui Moș Crăciun ii plac cel mai mult copiii care cântă la pian ...

 

Și încă unul - întotdeauna îți va îndeplini dorința, mai devreme sau mai târziu, dacă ești harnic și îți place mult să cânți. Îți spunem asta cu siguranță, am fost și noi copii ...

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now