Despre noi

Un instrument  creeaza o noua perceptie asupra muzicii si, daca sunteti la inceput, noi suntem cei care va vom ghida pas cu pas.

Veti descoperi ca muzica ne lasa sa exprimam mult din ceea ce  simtim sau traim - spre deosebire de cuvinte care de multe ori nu par de ajuns.


 

COPIII SI PIANUL


In ce priveste copiii, vor dezvolta o capacitate intelectuala crescuta. Legatura dintre muzica si dezvoltarea functiilor creierului este subiectul a tot mai multe studii: in medie, dupa doar 4 luni de cursuri scorul abilitatilor matematice la copii creste cu 30%. Asta deoarece muzica implica aritmetica, fractii/proportii, progresii matematice si in esenta lucru cu notiuni abstracte, stimuland capacitatea intelectuala.

Acestea nu sunt decat cateva aspecte. Muzica are un impact enorm asupra dezvoltarii creierului cat suntem mici, dar si ulterior, asupra functionarii noastre ca adulti.

 

Am adaugat peste toate acestea un suflu personal, inovator. Vrem sa transmitem in primul si in primul rand pasiunea noastra pentru muzica. Restul se aseaza de la sine - pe langa dobandirea tehnicii, copiii devin mai comunicativi, invata sa gandeasca structurat si sa isi controleze emotiile.

 

Unul din obiectivele noastre este si cel de a imbunatati pedagogia muzicala in Romania, lucrand intr-o maniera adecvata fiecarei varste si completand lucrul pe partitura cu intelegerea prin joc.
 

In 2014 am lansat si un program de invatare exclusiv prin joc, colectia 'Pianul Hazliu'. Foarte iubita de copii, se adreseaza nu numai prescolarilor, ci si copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, fiecare grupa de varsta avand o maniera specifica de lucru.

ADULTII SI PIANUL
 

Adultii aleg din ce in ce mai mult un instrument pentru a face o schimbare personala. Un instrument deschide realmente un nou culoar in viata, iar prin abordarea noastra dupa primele luni de pian deja veti reusi sa cantati cateva din piesele voastre preferate.

Pianul are un impact real asupra frecventei undelor cerebrale. Fata de alte instrumente, pianul in special induce echilibrarea activitatii cerebrale -  prin sunetele specifice ale clapelor.

Studiul unui instrument in general cladeste si reface stima de sine, ne structureaza mai bine gandirea, iar lista ramane deschisa (mai multe detalii aici).
Toate acestea, pe langa banalul dar atat de importantul rol al muzicii de a ne schimba dispozitia, fac din pian un prieten, un confident si un terapeut de nadejde, la nevoie.

 

Ne place sa mergem impreuna la evenimente inedite, fie ale noastre, fie ale colegilor nostri, mergem in vizita la studiouri de inregistrare, se intampla sa punem la cale cursuri de gatit muzicale sau ateliere de indemanare. 


Daca vreti sa vedeti ce inseamna un instrument, cum arata lumea noastra si cine suntem noi, va invitam cu drag la studio! 

Ce ascultam

 

Asteptam si sugestiile voastre, ni le puteti trimite pe pagina de Facebook

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now