LUPTAM IMPOTRIVA PANDEMIEI

 

Este important sa chibzuim bine ce facem in aceste momente pentru ca toate visele noastre, pentru noi si pentru copiii nostri depotriva, sa se poata indeplini.

 

Statul nu poate sustine un efort logistic atat de mare singur.

Din acest motiv serviciile medicale in tarile occidentale sunt atribuite unor agenti economici privati - este un lucru din care trebuie sa invatam pe viitor, dar acum avem nevoie de o solutie urgent.

Am considerat ca este intelept ca toate eforturile noastre in aceasta perioada sa convearga catre o singura entitate - este vital acest lucru pentru a avea capacitate de finantare suficienta. Echipamentele sunt foarte costisitoare si trebuie comandate in cantitati mari pentru a avea intaietate la nivel mondial. De asemenea este important, ca si in medicina de urgenta, ca toate eforturile sa se miste in acelasi sens si nu disparat.


Fundatia Comunitara a dovedit de-a lungul anilor ca au know-how-ul si echipa potrivita sa faca fata unor astfel de situatii. Fundraising-ul este un proces extrem de dificil.

 

Donatii catre Fundatia Comunitara Iasi

Oferim cate o piesa de pe CD-ul nostru 'Clape fermecate' in schimbul unei donatii de 15EUR in Fondul de Urgenta initiat de Fundatia Comunitara Iasi.

Arata-ne dovada donatiei si iti vom trimite piesa in format full, .WAV

Poti asculta una din cele 12 piese mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Donațiile se pot face în contul RO50RNCB0683127673670002 deschis la BCR, sucursala Al. I. Cuza Iași, pe numele Fundației Comunitare Iași sau online, cu cardul, accesând link-ul:

https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/doneaza/

 

*Suma alocată cauzei este de minimum 2 Euro. Daca nu doriti achizitionarea unei piese, puteti dona orice suma prin SMS la numărul 8837 cu textul IASI
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

#staysafe #împreună

 

 

Sustinem copiii cu diagnostic oncologic

Terapia prin muzica pentru copiii cu diagnostic oncologic a fost intotdeauna un obiectiv distinct in linia noastra de Terapie prin muzica.

In astfel de zile mai ales, acesti copii nu pot opri terapia.

 

De asemenea, sustinem constant prin evenimente caritabile dirijarea de fonduri catre oncologie. Mai jos, cateva din momentele speciale alaturi de comunitatea ieseana care ne este mereu alaturi.

 

 

 

Sustine si tu un copil cu diagnostic oncologic

 

Avem nevoie de sprijinul tau atunci cand obosim.

In astfel de timpuri resursele noastre de energie sunt distribuite in parte pentru a oferi voluntariat spitalelor si in parte pentru a sustine cursurile online. Nu mai reusim sa acoperim mereu toate abonamentele gratuite pe care le-am fi oferit cu drag in anii trecuti, intrucat depindem si noi de veniturile incasate.

Sustine 50% din abonamentul copiilor speciali din cadrul contractului de parteneriat pe care il avem cu Asociatia Magicamp.

Familiile lor opteaza prin Aplicatia MagicHELP si pentru abonamente 100% gratuit, dar si pentru cele 50% gratuit, pentru care tu poti deveni sponsorul lor pentru o perioada.

Aplicatia presupune utilizarea unor coduri speciale de catre aceste familii astfel incat poti fi sigur ca acesti bani sunt dirijati pentru cazuri reale.

Donatia inseamna 150RON lunar pentru un copil.

 

Contacteaza-ne prin telefon sau prin email si spune-ne cum doresti sa ajuti. 

SUSTINETI O CAUZA
arrow&v
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now