Vara asta am pregatit ceva cu totul special. Poate ca conditiile sunt vitrege, dar in schimb iata ce ne permit sa invatam - nu stiu de ce in anii trecuti nu ne-am gandit la asta.

 

Summercamp-ul va fi online de data asta - pentru ca si asa are nevoie fiecare de laptop-ul lui - si apoi, noi ne-am sfatuit bine, dar nu credem ca ne putem bucura in voie daca ne intalnim dar suntem invadati de restrictii

 

Ce vom face:

 

1. Invatam cum se face pentru Muzica de film si track-urile pentru DJ - si in acest fel invatam reguli de baza in compozitie 

2. Invatam un soft specializat pentru Sound Design (FL Studio) si aplicam ce invatam pe trailere din jocuri adevarate (puse la dispozitie chiar de creatorii lor)

 

Pentru efectele speciale veti  putea alege si sunete din natura, pe care le puteti inregistra cu telefonul/tableta/laptop-ul propriu. Fiecare isi poate imagina propriul scenariu de soundtrack. Vom invata sa curatam sunetele de poluarea ambientala, cum sa le combinam si cum sa obtinem efectele speciale dorite.

 

Program si costuri

Se va lucra pe lectii saptamanale de grup de 2h(+cat va fi nevoie), iar costul este 150lei lunar. 

Ultima serie: 1 Septembrie - 22 Septembrie

 

Taberele online vor avea si invitati surpriza - printre ei Cosmin Mirza (WWW.COSMINMIRZA.COM), sound designer cu un portofoliu bogat de  jocuri  pe Steam. 

Locuieste in Timisoara si ne va 'vizita' online - ne va explica soft-urile cu care lucreaza, cum sa sa faci sunet dupa o animatie data incat sa creezi si mai mult impact, cum iese in natura sa inregistreze sunete si ne va arata si super-studioul lui daca il rugam frumos. 

La sfarsitul cursului ramaneti cu soft-ul instalat si cu o pasiune pe viata. Mai mult, o meserie!

RECOMANDAT PENTRU TOATE VARSTELE!

Powered by: BITEABLE

www.biteable.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now